Neem contact
met ons op

Contactformulier


  Contactgegevens

  Vragen over onze trainingen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummers en e-mailadres. Of stuur ons een bericht via het contactformulier.

   

  Telefoon: 085 1128171

  E-mail: info@examentrainingfriesland.com

  Veelgestelde vragen

  Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Je volgt op de dag zelf uitsluitend één vak. Wil je meer vakken volgen dan gebeurt dit op een andere dag.

  Voor BB/KB en GT duurt een trainingsdag van 9.00 tot 15.45. Er worden drie blokken van twee uren gegeven. Voor havo en vwo duurt een dag van 9.00 tot 17.15. Hier worden vier blokken aangeboden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om je lokaal op te zoeken. Elke dag hangt op de locatie de indeling van die dag.

  Wij hebben uitsluitend professionele docenten in dienst en werken uit kwalitatief oogpunt niet met studenten. Onze docenten werken allemaal in het voortgezet onderwijs en hebben een plusstatus. Dat houdt in dat zij bijvoorbeeld werken bij de Staatsexamens, methoden maken en/of op hun school zeer goede resultaten met hun eindexamenklassen boeken.

  Je kunt in principe tot de dag van tevoren inschrijven. Het is echter zaak zo spoedig mogelijk in te schrijven om een teleurstelling te voorkomen. De praktijk leert dat we dan op het laatste moment wachtlijsten hebben.

  Ja. Je schrijft je in per vak, datum en locatie. Wanneer een vak het maximum aantal deelnemers heeft, kun je op een andere locatie terecht mits daar het vak wordt aangeboden.

  Je kunt je dan aanmelden op een andere datum en vaak op een andere locatie.

  Er is geen maximum. De meeste kandidaten schrijven voor gemiddeld twee tot drie vakken in. Je kunt ook na de training nog weer inschrijven voor een vak.

  Nee helaas niet. De prijs staat vast tenzij je van JOUW SCHOOL een speciale voucher hebt ontvangen. Deze is strikt persoonlijk.

  Dit is eventueel mogelijk, maar alleen als er plaats is bij een ander vak. In dat geval mail of bel je ons; alleen wij kunnen dat wisselen.

  Dat hangt af van het tijdstip waarop je de omstandigheid meldt. We proberen je dan eerst te plaatsen op een andere datum. Ook kan het zijn dat dit niet mogelijk is. In zo’n geval bieden we een ander vak aan om te volgen. Dit gebeurt in overleg met jou.

  Je krijgt na je inschrijving een bevestiging met daarin een code. Met deze code kun je inloggen op de One drive en al je trainingen volgen.

  Als je een vak volgt wordt er van je verwacht dat je boeken, rekenmachine, binas, een woordenboek kortom alles wat je op school in de les gebruikt, meeneemt. Je krijgt van de docent oefenmateriaal.

  In principe niet, maar dat mag natuurlijk. Wij verzorgen een complete en warme lunch. Daarnaast zijn er pauzes waarin je koffie/thee en iets te eten krijgt aangeboden.